Ademruimte: nieuwe reeks bijeenkomsten vanaf 18 maart

De huidige Ademruimte-training is een succes! Er doet een mooie groep mensen mee, die veel baat hebben bij de oefeningen vanuit mindfulness en zelfcompassie. Deelnemers aan de training geven aan beter te slapen, meer rust in zichzelf te vinden en een groter vertrouwen in zichzelf te ontwikkelen.

Vanwege dit succes gaan we op vrijdag 18 maart weer opnieuw van start met de training Ademruimte: helemaal vanaf het begin. We starten met een introductiebijeenkomst, waarin we kennismaken met elkaar en met de oefeningen. Daarna bepaal je of je aan de hele training mee gaat doen: na de eerste bijeenkomst zijn dat nog acht bijeenkomsten op de vrijdagmiddag.

Tijdens de training leer je om oefeningen vanuit mindfulness zelf toe te passen in je dagelijks leven. Je leert hierdoor beter met stress om te gaan, je gaat vriendelijker naar jezelf kijken. Je leert om negatieve gedachten te herkennen en ze los te laten, waardoor er ruimte komt voor positief denken.

Ademruimte vindt plaats op de vrijdagmiddag. Vanaf 14.00 uur kan je binnenlopen voor koffie en thee. De bijeenkomst start om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. We zitten binnen bij het Leger des Heils aan de Schooneggendreef 27H.
Heb je interesse? Meld je aan door te mailen naar myriam.braakhuis@legerdesheils.nl.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *