Nieuwe coördinator Buurttuin per 1 december: Cornélie Sleurink

Binnenkort, op 4 oktober, neemt Myriam Braakhuis afscheid als coördinator van de buurttuin. Myriam heeft het proces van het aanleggen van de buurttuin in gang gezet en er de afgelopen (bijna) twee jaar aan gewerkt, samen met vele buurtbewoners. Het was een bijzondere periode, waarin tegels het plein uit zijn gegaan en de tuin steeds meer tot bloei is gekomen. Myriam zal haar oude werk als geestelijk verzorger bij het Leger des Heils weer op gaan pakken. En Buurttuin De Dreef gaat door; het eerste volle jaar is rond, de droge zomer is voorbij; een periode van rust gaat in. Op naar een nieuw voorjaar met allerlei nieuwe kansen!

We zijn heel blij dat er een nieuwe coordinator voor de buurttuin is gevonden: Cornélie Sleurink. Zij kan op 1 december beginnen. U ziet bij dit bericht een foto van Cornélie. Ze zal zichzelf verder voorstellen als ze van start gaat in haar nieuwe functie. In de tussentijd, tussen het vertrek van Myriam en de komst van Cornélie, zal er op de dinsdagmiddag gewoon getuinierd worden. Dit wordt begeleid door Camilo Benneker, die dit hele seizoen stage loopt bij het Leger des Heils De Dreef. Loop dus gewoon de tuin nog eens binnen op een dinsdagmiddag en drink koffie mee, of steek je handen uit de mouwen. Het is heerlijk ontspannend om in de tuin bezig te zijn. Het maakt je hoofd leeg.
Ook het ochtendgebed elke dinsdag om 9.00 uur en de mindfulness-groep Ademruimte op de vrijdagmiddag (om 14.30u) gaan door. Wie interesse heeft, kan gewoon binnenlopen.

Dinsdagmiddag 4 oktober om 15.00 uur is er een afscheidsmoment voor Myriam in de buurttuin, met koffie en taart. Wie Myriam daar nog even wil groeten; van harte welkom!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *