NL Doet groot succes! Twee pergola’s in de tuin

Op vrijdag 11 maart gonsde het in de tuin van de activiteit. In totaal hebben die dag 47 mensen geholpen om Buurttuin De Dreef een stuk mooier te maken. Hovenier Bas Jurgens van Jaarrond Tuinen begeleidde het hele proces. Hij stuurde vrijwilligers vanuit de buurt en vanuit een aantal bedrijven (Rabobank, PvdA, OGD en de Groene Golf) aan om twee grote, houten pergola’s neer te zetten. Daarnaast is de hele tuin gewied, het tuinhekje is hersteld en het informatiebord staat weer op z’n plek. Het informatiebord was door storm Eunice omgewaaid, nu staat hij weer fier overeind!

De tuin is nu, aan het einde van de winter, nog vrij kaal. We hebben de gelegenheid aangegrepen om veel nieuwe planten neer te zetten. Bij de pergola’s zijn meteen klimplanten geplant: een klimroos, druif en blauwe regen.
Het was een erg gezellige ontmoeting, zo samen klussen en lunchen. De tuin staat er prachtig bij: laat de lente maar komen!

We zijn vanaf nu elke week op dinsdagmiddag, 14.00 – 16.00 uur, en vrijdagochtend, 10.00 – 12.00 uur, in de tuin te vinden. Kom gerust eens buurten aan de Schooneggendreef en doe een kopje koffie mee aan de picknicktafel. We zien je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *