Pergola’s bouwen in de tuin op 11 maart

Vrijdag 11 maart is de landelijke NL Doet dag. Die grijpen we aan om twee pergola’s neer te zetten in Buurttuin De Dreef. We zijn enorm dankbaar voor de bijdragen vanuit Mitros en De Kapel (geloofsgemeenschap in Hilversum), die het bouwen van deze pergola’s mogelijk maken.

Eén pergola komt middenin de tuin te staan, boven het terras met de vierkante tuintafel. Hier willen we een klimroos en een druif tegenaan laten groeien. De andere pergola gaan we over de zeecontainer aan de zijkant van de tuin bouwen. Daar willen we een blauwe regen laten groeien. Het terras naast de zeecontainer wordt zo meer betrokken bij de tuin en we krijgen meer beschutting in schaduw: erg fijn in de zomer, als de zon fel op de tuin staat!

Bij het bouwen van de pergola’s worden we bijgestaan door twee hoveniers, die hier veel ervaring mee hebben. Wil je meehelpen met bouwen? Heel graag! Je kunt de ochtend, de middag of de hele dag meedoen. Iedereen die meedoet krijgt gratis lunch. Kijk in dit bericht in onze agenda voor meer info. Op dezelfde dag gaan we ook veel nieuwe planten in de tuin zetten. Als je niet zo van klussen houdt, dan kan je meehelpen met planten. Doe mee en meld je aan bij Myriam: myriam.braakhuis@legerdesheils.nl, 06-11451568.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *